January 23, 2011

Appreciation (Update yang tertangguh)

All i can say is a million hundred thanks to you beautiful !! This is a really-quite-big-surprise jugaklah bila dapat tahu she wrote about me in this Entry. She is very supportive and sangat good-hearted. She also charming !  I love her eyes in this picture and no wonder why she put this on her blog. 'Saya tidak secantik mereka' ? Oh no Tya, you more beautiful than me. Its fact. Dah shut up ! Just believe it :p

Introducing you :




Click HERE untuk mengorat this sweet lady =)
(dah ada pakwe la)


Tag Award from MJ ku sayang


Thanks MJ tag akak. MJ ni selalu leave comment kt my entry. Yang 1st sekali comment, mesti dia. And everytime aku check, dah agak da mesti dia comment punya haha. Alert betul MISZ JAH kita sorang ni :p

Here are some questions.


1. Apakah nama betul anda dalam surat-beranak?
Aimi Ahmad Razman


2. Sudah berapa lamakah anda berblogging dalam dunia blogger ini?
Start 8 Oct 2010. So dah nak masuk 4 bulan dah

3. Apa impian anda untuk menjadikan blogger ini pada tahun 2011?
idk, hurm still thinking :p

4. Kritikan dan pandangan anda tentang blog cik Syamila?[cik sya kata kena jujur, tak boleh tipu tahu..haha]
I suka font sidebar you teehee

5. Anda nak tak jadik pengikut setia cik sya? haha..jwb2!
Insyallah =D

6. Tag kepada 11 orang yang rajin
will update soon ! if sapa2 yang nak, amik taw. free je :)




P/S : Oh my Allah , i don't have idea what happen to my header ! For temporarily, i choose that eyes picture as header :') Hentam la labu.



The conclusion is,

They're totallyme !!







5 feedback(s) :

tya said...

:'0 huwaaaaa

MJ said...

luv u too la kak aimi..
yeke mj selalu komen??tu terkomen tu..haha..
ohoh..hope ur 'a diary of sort' jdk mkin cntek..hihi..

Aimi Razman said...

ty : ha tkejut tya hehe

Aimi Razman said...

@MJ : yela MJ, MJ yang komen tkkan tk perasan huhu. btw thanks a lotx !!!

tya said...

aah la MJ . (ceh, menyampuk) hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...