December 8, 2010

Bangun pagi & Facebook


Quick update : Macam biasa , bangun lambat tetiap hari . and then mengadu sakit belakang sbb tido lama. mmg belakang aku tgh sakit gila ni . and muka nk blurrr je . pastu bukak computer and update apa yg patut . muka dengan tk basuhnya , gigi ape lagi . celik je mata trus blogwalking . mcm tade keje len . men facebook mmg aku da hilang nafsu terus sejak dorang tukar theme profile . aku rasa nak LEMPANG . ko buat fb makin buruk la ngok . ni bawah ni , ko ingat lawa ke theme mcmni ?? ramai jugak aku dengar org complain psl kehodohan theme 'cantik' ni . and maybe ada yg suka kot . and mesti ada yg pk ah ! lantakla . tp aku tk , aku tk suka . if dulu bangun tido je trus bukak fb but skrg tk ! dulu aku salu hide comment , but now da tabole kot . puas cari setting dia . tah mane tah . nk send msg private pn tkley if kita online chat . pastu tetiba ada pic yg org tag kt atas . pastu yang dia sibuk sgt bg space kt ruang iklan btpeeeeeeeeeee ! pastu , banyak lagi la aku malas nk state sbb nk pegi bt lunch . sbr . sbr .

terserlah kecantikan facebook






LMAO !
 i pronounced it as LEMAU or LIMAU also can

2 feedback(s) :

Pencari Cinta-Nya said...

wat yang baru je cik aimi....

Aimi Razman said...

@cheyah : da 2x kot aku bt br

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...