January 2, 2011

Hadiah for my Top 10 Commentators





Thanks to my Top 10 Commentators and Tahniah ! I nak bagi hadiah ni. Nak tak ? Hadiah ni tak seberapa mewah sangat, tapi mendatangkan manfaat jugakla. Ok jom check apa hadiahnya !






Click Nuffnang dari i, weeehuu


So, for those yang belum register Nuffnang, cepat register. Sekarang! teehee.
On 2011 ni aku sangatla bermurah hati click nuffnang untuk you all. To anyone yang click advertisement nuffnang i ni, thanks a lox. Later inform i if you dah click, fosho i click untuk you balik ok (:
Ini lah cara terbaik untuk menderma , kikiki


Salam dearies, Enjoy your weekend!


Update :  
Link list of my Top 10 Commentators.
  1. Nurul Nadiah Mamat 
  2. Nur Ardilla Najwa
  3. Pencari CintaNya
  4. Butterflyana
  5. Al-Hakim
  6. misz Jue
  7. Haida
  8. Anayana
  9. Kahirie
  10. MJ

Dorang sgt friendly !

17 feedback(s) :

MJ said...

yihuu..Mj pun tersenarai..tenkiu2..tgh mlm nnt i klik2..hehe..tenkiu ea kak aimi..(mcm best je pggl kak aimi,xpe kan?hihi)

Aimi Razman said...

@MJ : hehe, thnx coz comment blog kak aimi ni. oh yep boleh je pggl kak aimi. nnt akak hadiahkan clickan nuffnang k haha

Hyda said...

wah.....i pun tersenarai dlm top-10 kah...
hehehee..tenkiu-tenkiu...
klik klik ur nuff dear

Aimi Razman said...

@Hyda : Tahniah and thanks :)

kahirie said...

suka nye....agak2 dapat hadiah ape la...

Aimi Razman said...

@kahirie : hadiah click nuff je :) sorry la tk mampu nk bg hadiah besar2 haha. myb next time insyallah ^^

kahirie said...

ok la tu...ade gak yang sudi bg hadiah..hehe..klik banyak kali yep...

Aimi Razman said...

@kahirie : iye cik. insyallah. itu mmg hadiah untuk kamu pn ^__^

Nur Ardilla Najwa said...

sis Aimi : haha..kena komen bebanyak plak la kali ni. Jom lawan klik nuff... hahaha... =P

FYI... bwu der 1.25 sen dlm akaun... T_T hahaah

Aimi Razman said...

@dilla : komen dgn ikhlas kan ? haha. oh ok jom kita berbalas klik nuff jom ^__^

hem, nuff sis pn ciput juga, marilah kitaa tolong menolang ye tak :P

BilaGadisBercerita said...

wow..besnye dowg.. :)

BilaGadisBercerita said...

cik aimi.. anda telah mndapat award dari saya.. check it :)

http://bilagadisbercerita.blogspot.com/2011/01/my-50-follower.html

Aimi Razman said...

@Intan : hehe, nnt komen2 la lg haha,
uishh ada award la :)) toce toce ^^

Nurul Nadiah Mamat said...

ak dah klik awal2 lg.....nak hadiah special blh?ahaha......

Aimi Razman said...

@nadiah : klik la lagi ^^ hadiah besar tade, tggu aku kawin ngn datok dlu

Nurul Nadiah Mamat said...

yang ak ko klik x?????

Aimi Razman said...

@nadiah : mestila klik. kata hadiah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...