January 8, 2011

Devilish Words


ok, this word is very suitable for those yang still tak puas hati dengan kecantikan orang lain. And we will answer like this! Cantik la sket dari ko ok !






Haha, you can using this word if tetiba kawan you, nenek you ke perasan dia dah famous or you know, something like dah popular mcmtu ke but i still know who am i ok. Belum lupa diri lagi insyallah ;)






Use this bila rasa nak BERLAGAK to the death







Watch out! Dont curse like this otherwise kau yang akan kena tapak kaki dia nanti :p





P/S:  Cant wait to watch AJL tomorrow. Who's gonna win? :)
              

- syamohd.tumblr.com


25 feedback(s) :

Nur Ardilla Najwa said...

woowowwowo... ape kes nie sis...? hahahahaha... jgn gaduh... tak comel la nnti..

zEri sAfEerA said...

huuu,,, tak taw boleh tngok x AJL esok kat cni ;'(

nub said...

pukoi2!!! haha

zaty luvlianncezzz said...

mlm sket view my blog ea..da entry sal AJL.. mybe we can shre some opinion :)

NURUL NADIAH MAMAT said...

ganas semacam je ko nie.....ahahah.....

aqeyLs said...

wah,. hahaha.. kejam doe gini.

Mirashada said...

woah. marah kat sape ni? haha

AinN said...

haha..sgt suke entry ni.. mmg type org eksyen kalo gne ayt cmni...btw..faizal yahir who gonna win tomorrow ! yayy! :)

Aimi Razman said...

@dilla : tk la syg. tk gaduh pon :)))

Aimi Razman said...

@zeri : eyh? why dear? you ktne?

Aimi Razman said...

@nub : pukui sapa nub ui ;p

Aimi Razman said...

@zaty : great! ok dear

Aimi Razman said...

@nadiah : dari dulu lagi haha

Aimi Razman said...

@aqeyls : sarcasm killer :)

Aimi Razman said...

@mirashada : hehe tk marah pun la you :)

Aimi Razman said...

@ainn : thanks dear. enjoy reading k. insyallah, eyh i nk yuna menang ;)

NURUL NADIAH MAMAT said...

a'ah kan...lupa lak ak.....
kekeke....

MJ said...

haha..kalau dgn member selalu la guna ayt cmni..cthnye, kalau Mj ltk profil pic mj sndri (bese ltk korean,hihi) msti dorg kate cun sgt la tu..then, mj akn balas tak cun tak letak la..haha..

Aimi Razman said...

@nadiah : la itu pun lupa. msti skrg ak da baik gila sbb tu ko lupa masa silam aku kan hahahahah

Aimi Razman said...

@MJ : haha. yup dgn mmber selalu je kena ayat mcmni. if org lain mahu dia dush sekali tp if mulut kuajak sgt, bg je teehee

Firdaus Alim said...

yeah nak black menang..
"andai kau tahu" stat nyayi lalala

Aimi Razman said...

@firdaus : kalau boleh nk semua menang ^^

Hyda said...

knp ni dear?
tp i suke n3 u yg nie..heehe

Aimi Razman said...

@hyda : saja suka2 ;) btw thanks hyda ^^

Hyda said...

welcome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...