December 30, 2010

Macam-macam

MANA NAK CARI BOYFRIEND ? Ada juga girls yang google question macamni. Of course la girls yang search. Takkan Azwan Ismail kot. By the way, tkda boyfriend la kat blog aku ni. Tuan blog pun still single. Tips and tricks untuk cari bf pun tkda. Mesti ko kecewa gilakan bila masuk blog ni. Putih je macam kain kapan. Whatever is, thanks to Google coz link kan kt blog aku, up sket traffic kt sini hehe.


Its been 2 months aku berblogging. Hingusan lagi. Entry tkda la banyak sangat. Pastu asyik cite pasal aku je fosho readers suma boring. Kata diary, mesti la cite pasal diri kan? haha. Untuk 224 followers setakat ni, Thank you coz follow i. You ols super duper superb baik hati :))






Yeah! jom cite pasal football plak. Tadi we all satu family tapau for dinner, bola punya pasal but its worth !



- Google Image


 Fortunately and thank God, Malaysia menang on AFF SUZUKI CUP 2011 ! 




Klik untuk besarkan



Tapi tulah, makin banyak pulak peperangan cyber di Facebook. Twitter pun ada. Segala tempat la ada.  Tak puas hati je kejenya. 




Kesian Malaysia. Malaysia tk macamni kan? T.T
At least , Malaysia menang.
Congratulations again :)




Proud to be Malaysians

26 feedback(s) :

nub said...

hakhak. adoi macam2 laa indon ni....


tahniah malaysia!!!

Nurul Nadiah Mamat said...

what de ayam?ahaha......

cik EPAL said...

dah kalah tu dok diam diam sudah

iwan_dextrous said...

jgn dihiraukan sgt dengan masyarakat x bertamadun tu..kte dgn masyarakat2 kte sudah...ap pun MALAYSIA TANAH TUMPAHNYA DARAHKU...^_^

Dextrous cyber life

HaNTwO said...

aduhai mamat tu mulut cam longkang..mungkin memang dia duduk dalam longkang busuk pastu cakap dia pun macam orang xde agama..

Aimi Razman said...

@nub : Klakar pun ada kan :)

Aimi Razman said...

@cheyah : kemsalam ayam umah ko ^^

Aimi Razman said...

@cik epal : dlm tido pn msti tk reti dok diam tu. da kalah kan :P

Aimi Razman said...

@iwan : Agree w you. lagi dilayan, lagi menggedik

Aimi Razman said...

@hantwo : Cakap mulut dorang mmg menang. tp piala aff suzuki kita yang menang . yeah!

Nurul Nadiah Mamat said...

umah ak xde ayam...pgi cari bini pastu xbalik2....yg lam pic tu ayam jiran tetangga....gagaggaaa......

Aimi Razman said...

@nadiah : ni mesti setia ni. ikut je mana bini pegi

Nurul Nadiah Mamat said...

tau xpe...sampai skang xnampak2....ahaha......

wina purpletoz said...

woi endon ! kw gedik ! pegi carik keja kat malaysia sape suroh ? kw tgok , bibik kt sebela umah aq pon dri indon tw . pegi laa kw carik keja kat arab ue . pas2 tobat tros .
anway , malaysia ta tkot ngan team garudada kw tu ! garudada ? haha . aq ta slera na eja name team kw ! malaysia bole !

Aimi Razman said...

@Wina : Wah cayalah wina! best2 :)

Ryn said...

indon sbb kalah sebab tuh mcm tuh . haha . nmpk sgt ta bertamadun .

Cik Yana said...

cik Yana punye keyword nuffnang pun macam2 keluar,,
kelakar pulak bile cek hari2,,
hahaha~
indon mmg camtu, cpt gelabah,,
tp xbest r gaduh2,,
smpai sentuh soal kedaulatan ni,,
gaduh psl bola sudah la,,

zOeY zAu YaH said...

hihi..hai im new your follower.
lawa lah kamu ni..zoeyzauyah.blogspot.com

Aimi Razman said...

@ryn : dorang mmg suka huru-hara

Aimi Razman said...

@cik yana : oo yeke ?hehe ada yg tah pape je dorang search kan ?

itula yana. indon2, itu baru suzuki cup

Aimi Razman said...

@zoey : thanks follow me <3 eyh zoey lg cuteee. nnt i terjah your blog k :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

cayalah Malaysia menang!
dear... u jual safi rania ker? hehe..


Sebab Mengapa HARIMAU MALAYA Tidak Boleh Ditukar Kepada HARIMAU MALAYSIA !!

MY RECENT POST: Jom Kenal KHAIRUL FAHMI CHE MAT Yang Encem

Aimi Razman said...

@momoy : haha, tadela you. i just pomote i guna safi je. ramai juga search safi rania and then trus link kt blog i :P

kentangkiler said...

nak tanye about nuffnang lahh....mcm ne nak dapatkan trafic tinggi???n mcm ne nak $$$

Aimi Razman said...

@kentangkiller : oo uhuk2 , saya pn still merangkak lg tp alhamdulillah nuff semakin mempercayai saya hikhik. anyway you kenala selalu blogwalking and tinggalkan link ok. selalu komen entry org lain. and being peramah haha. and paling penting, selalu la update blog and tarik visitor to your blog. lagi ramai klik your iklan lg naik $$$. you got it?

:)))))))))) gdluck babe

kentangkiler said...

aip2 kapten hehehe
sy budak baru belajarrr....tau pun basic2 je...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...