December 18, 2010

New Theme* Mesti Tengok!

Hey there all , my blog was under maintenance lol . And that's why I have to private for awhile for THIS !



Is this look cool or hampeh ?
All because dah bosan dengan template lama. The fact is aku terlalu mudah boring dengan sesuatu not seseorang ok. lol. 
I don't know why. But I love this weirdo !
For this new template, aku reset semua balik. etc; Feedjit, Shout Box and even Nuffnang. Yang funny nye baru sekarang dapat status Glitterati after 4 days sign up! Terkelip-kelip mata.
Moreover, the old template sama dengan seorang sahabat blogger aku. Ni Link dia, try usha. Sama kan ? macam berjanji je :p
If this template sama dengan yang korang punya, hrm what to do :(
If anything comment, please leave ok.
Thanks guys, You ROCK me.





6 feedback(s) :

SHARE MUSICC said...

i think the new 1 is cool.. n i like it.. black and white/warna warni akn buat kita kurang rase jemu Insyallah.. yg lame tu agak memboring kn tahniah anda telah melakukn sesuatu yg bijak iaitu menukar theme yg baru :D

Aimi Razman said...

eyh ? oh very good comment! hehe terima kasih puji. have a blast babe :)

Lyna Shaari said...

hye aimi :)cantek sgt layout baru u

Aimi Razman said...

Thanks lyna. youre awesome .

misz jue said...

yang ni best..^_^

Aimi Razman said...

Misz_J : lawa or best ? teehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...