December 16, 2010

Contest: STYLE YOUR HIJAB




Syarat penting !
1) Gambar pakai tudung or hijab or shawl (purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu 
2) Make sure tutup aurat ! (pakai tudung ikot cara islam yer !) 
3) Bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer ! 
4) Kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..tehee
Selepas dua syarat di atas dipenuhi ,buat ini :
1) Satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post ini yer ..letak sekali syarat-syarat contest ni yer ^^ 
2) Letak banner(gambar) yang kat atas tu di sidebar belog anda..hohoo (nak resize banner pon boley) 
3)Yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^ 
4) Sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer) 
5) Dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box gua okei :) 
6) Tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011 
7) Ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade ! ^^ 
8) Kalau baik hati alang alang da join contest tu ,tekan la butang follower tu.tehee, (tiada paksaan)
                                    
Berjelajelajela jugak syarat contest sapa lagi kalau bukan BAKAL ENGINEER KAPAL TERBANG en. woot-woot . he is a guy ok ! this is SUPERB NICE! and officially i nk announce , this is my 1st time joining contest and STYLE YOUR HIJAB is really + very attracted me to join since he invites me at shoutbox a few days ago . thanks , you are v kind person :) ok i will upload some hijab pictures and hope i will win hehe . tell me sapa tknk menang kan ? insyallah ada rezeki , alhamdulillah . if tkda , pun alhamdulillah :) nah , enjoy this pics .




Saje letak 3 pics . if tk berkenan yg 1st pic boleh tgk yg 2nd pic and seterusnya 3rd HAHA . since da alang-alang entry AKU SUKA BERHIJAB ni . aku nak share differences between hijab . 
Nowadays , ramai yang guna Hjiab . included me . so lets wear hijab because of Allah .
Good luck to me lol




7 feedback(s) :

woot-woot said...

salam..thanks fer joining !

wish u luck ! ^^

teenot said...

nice!hee

Aimi Razman said...

@woot-woot : Thanks again

@teenot : hey dear , thanks !

Pencari Cinta-Nya said...

gudluck...confirm ko menang.....

Aimi Razman said...

insyallah :) but byk lg yg lawa .

nelly said...

sanad comell

Aimi Razman said...

nelly : Thanks nelly :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...