July 4, 2011

Baju Kurung


I love wearing baju kurung ! I can't count how many baju kurung in my wardrobe hehe. Biasalah. I worn time study dulu-dulu. Very real lady and mannered poise kan? Chill dengan converse tu yang tak boleh blah tu. All the time dengan baju kurung. Wandering at the mall with baju kurung. Tidur pun dengan baju kurung. Tapi mandi tak plak. Tapi since MEMbigger ni, all them aku simpan and hanger elok-elok dalam almari and wishing if kurus sikit nanti boleh re-use tapi gemok tak habis-habis. Then terpaksa lah tempah new baju kurung sebab keje punya pasal. Tapi time keje aku pakai yang biasa-biasa je. Keje pun takda la hebat mana, so better pakai biasa-biasa sudah. Ni sebenarnya aku pun tatau kenapa aku cerita pasal baju kurung memalam buta ni. Maybe sebab tadi selongkar baju-baju lama kot. Bila tengok, datang plak rasa nak reduce weight hehe. Insyallah. 


Jomlah tidur ! Let's not waste time, need to iron my baju kurunggggg dulu !!  


           

5 feedback(s) :

tya said...

tya nye baju kurung pun dah belambak ouh :D

MJ said...

lately, mj suke nk kumpul jubah pulak..tp xleh lah nk beli tiap2 bulan..kene la jimat2 sikit

Aimi Razman said...

tya : ok lg tya bolehh pakai semua :(

MJ : sama la. jubah the most faveret !

POSH76 said...

baju kurung mmg tak lapuk dek zaman

Aimi Razman said...

@Posh76 : and nowadays, everyone have baju kurung in their wardrobe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...