March 12, 2011

Aiman Razman?

Touch by Aiman
Theme : N/A

Aiman Razman
This post is dedicated to my lil bro. He asks me to post something about him lol. I don't have idea why he act so GEDIK I told him to create his own blog, but he refuse. Actually, the main reason posting ni, dia nak suruh aku tunjuk kt orang fisrt shoot dia kt Felda Kemelah, Johor. Kira lawa la tu. Merayu, menangis sambil hentak kaki suh aku post jugak. Aku dahla tgh bz this week. Sakit lagi, family lagi, suami lagi (haha) He is my youngest brother. Semua dia mintak dapat. Kekadang aku jeles tapi lepas tido aku lupa la semua yang aku jeles tadi. Masa dia kecik, kalau buat salah, aku and abang la yang teruk kena pukul ngn babah. Terima kasih babah, I love you so much. Lagi satu budak ni salu buat kecoh kt rumah. Asik menendang orang je. Ok lah itu je aku nak cerita. Sorry la aku terpaksa cerita kisah buruk. Aku harap ia jadi pedoman. Aku mmg ada plan nak cerita kisah baik kau tapi aku takda masa nk online lama-lama sebab aku nak layan movie baru kat laptop mak. Kalau nak post panjang-panjang, tunggu aku berhenti kerja dulu. Aku sayangkan kau, kau jaga diri baik-baik. Belajar rajin-rajin, jangan tipu mak babah, jangan jadi macam kisah lalu aku. By the way, nice shoot bebeh ! Next time snap pic aku plak k (:


 ♥






5 feedback(s) :

Mohd Nor Quiyyum said...

nice pic! chumel :)

TunAqilah said...

nice one
:)

zaty luvlianncezzz said...

weewiiit.ehehe

btw my pc rosakkk so jrg2 dh dtg.T.T

dun 4get me ya

nie pn dr cc je :(

Aimi Razman said...

@qaiyum : Which 1 comel? hehehe
@aqilah : Thanks !
@zaty : Insyallah, i'll not forget you. Hope your pc will get well soon :)

tya said...

cantekkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...