November 19, 2010

Award



A million thanks to Miss Nina for giving me this award and also thanks to owner of award . Muach !






p/s : hrmm .. kena jawab soalan ke ?? (maalass)





________________________________________________________________


ok now aku da ada mood nak jawab soalan , teehee :)


________________________________________________________________


Que 1 . Berikan 1 nickname untuk saya .
    Amy

Que 2 . Ucapan untuk pemberi Award ini .
           Sayang nina sangat because ingat amy and bagi amy this Award . Million thanks . much wove !

Que 3 . Berikan 6 favorite artist or singer yang korang minat .
       Yuna
      30 seconds Mars
     Radiohead
      Muse
      Eminem
      Opick

Que 4 . Bagi Award ini kepada 10 orang kawan blog or followers anda yang COMEL , CANTIK , LAWA , GEDIK , MANIS , MASAM , PAHIT . 
      ok amy nak bagi pada blogger-blogger ni supaya dorang ada semangat untuk terus ber-blogging and cantikkan lagi blog dorang :) whoa , mcam owner Award nampak . lelebey plak . ala tkpe , nanti ada kesempatan amy plak nak kuarkan Award untuk follower-follower tercinta . we'll see !  okay 1st nak bagi kat --->  
                            Najeerah Alwi , Catty
              Bella , Miss Farah , Sekamar Rindu , Aida                        


nanti amy update lagi yang for the rest .




2 feedback(s) :

sekamar rindu said...

cantik award tu..

Aimi Razman said...

@sekamar rindu ohh amik la , i tag you ok :))congrat !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...