January 13, 2011

Report of the day



Dear kekasih, Assalammualaikum.
See above! Is it nice? My header la. I've changed yesterday night. In fact, im quite boring with the old one so i decide to change mana yang patut. So, so far macammana? yea i know it just a simple FONT but it tooks for hours jugaklah. Berpeluh-peluh even dalam aircond. Dan-dan je.

+++


+++

Today, my alarm wakeup on 6am but me on 745am. I got interview on 9am. Since dah late tu, i decided to mandikerbau and makeup ala kadar. Susun fail dalam kereta. Print resume on 815am. No preparation at all! You are so clever Aimi! Big applause. And the big mistake is i wore my mum highheels! Lebih 3inci besarnya. Time jalan memang best, seret smpi naik tangga. Suka sangat!

After half an hour interview,

Yeah! I got that job!!! (Don't ask me what kind of job :p) After 3 times !
Btw, thanks to MRS Yani coz suggest me, sayang ko sgt2!
P/S : The conclusion is we shud wear 'selekeh-selekeh' baru dapat job. haha tadela.
Alhamdulillah Allah bagi rezeki.

+++

To my faithfull readers, tk kirala silent readers ke bising readers ke thanks singgah my blog and some other people yg sgt supportive tu big thanks to you ! Thanks bagi komen and leave your link. And not forgetting also thanks to my beloved followers. I recommend you, follow la aku dgn ikhlas seikhlas ikhlasnya. Followers yg banyak not give any meaning yang blog tu famous or best. What i want is your brilliant comment :) oh whatever lah! hihi. Oklah, thanks again sayang-sayang sekalian. For those yang aku tabole nk return your visit tu sorry gila BUT nnt aku free surely insyallah aku blogwalking balik ye. Just leave your link ;)
+++

Eh guys, aku terima komen, readers boring or macam tknk baca if penulisan tu dalam Bahasa Inggeris. T_T . Do you agree? Or not?  Or they just don't understand in English?


T_T








14 feedback(s) :

MJ said...

bukak2 je usha header..n wow..nice la kak aimi..
what?baru nak print pg tu..haha..dasat la u sis..tahniah dpt keje..keje ape la tu kan even pkai selekeh pun boleh dpt..hehe..
i enjoy reading in english n komen in bm..haha..

zaty luvlianncezzz said...

ey tahniah taw! skang nie susah nk dpt keja ..

terer la u..

:)

nub said...

lau english ok gak..lama sket org menapak kat blog..nak pahamkan...hehe

NURUL NADIAH MAMAT said...

aimi...!!!!
rindu kat ko.....
diam2 je ek dapat keje......

Aimi Razman said...

@MJ : MJ mmg selalu alert. hehe syg MJ :) haha,idk. mybe interviewer tgk jgk, if yg pmpuan tu makeup tebal insyallah la dia tk amik :P but depends la jgk kan. huhu its ok at least fhm tulisan english akak. still learning :)

Aimi Razman said...

@zaty : rezeki Allah :) thanks zaty

Aimi Razman said...

@nub : haha ada betul jugak tu :P

Aimi Razman said...

@nadiah : haha tahla lupa plak bgthu. ak jua rindumu :")

zaty luvlianncezzz said...

aimi bla g wak nk update blg?

cant wait...

ey,i've sumthg to share ..

visit me

>.<

Nur Ardilla Najwa said...

sis... suka header lama lagi sweettt... hahaha... tapi dilla pun tukaq header jugaaaa...comel dak comel dak comel dak??? huhu

tya said...

yaayy yaaayyy dpt keje ! gaji bile gaji ? haha . blanje . wuuuu~

Aimi Razman said...

@zaty : hehe. time i reply your comment ni i br je update ;) ok insyallah i visit you back !

Aimi Razman said...

@dilla : alaaaa, yg ni lawa ;') ye dilla punya comel coz ada pic tomel kt situ hehe

Aimi Razman said...

tya : gaji sgt kecik. so kena kedekut sket :p haha. i treat u nuffnang je k. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...